Delta Engineering biedt een compleet gamma aan verpakkingsmachines.

Neem gerust een kijkje in het overzicht van onze verpakkingsmachines om de oplossing te vinden waarnaar u op zoek bent.

Zakvulmachines

Verpakken in zakken is de toekomst van het verpakken van flessen. De kost van het verpakken in zakken bedraagt gemiddeld slechts 20% van de kost van het verpakken in karton én vermindert ook nog eens drastisch het werk. Daarnaast is verpakken in zakken een erg hygiënische verpakkingswijze: geen fysiek contact meer met het eindproduct en ook geen risico meer op kartoncontaminatie.

Al onze verpakkingsmachines zijn -rekening houdend met hun instelmogelijkheden- in staat verschillende verpakkingslengtes en -breedtes te produceren teneinde de stabiliteit van de palet te optimaliseren. Daarnaast zijn ze specifiek ontwikkeld om moeilijk gevormde flessen toch te kunnen hanteren en snelle productomschakeltijden neer te zetten.

Lees meer hierover …

Krimptunnels

In aanvulling op onze zakvulmachines kan u, om meer stabiliteit te geven aan de zakken, optioneel ook kiezen voor onze krimptunnels.

Lees meer hierover …

Trayverpakkers

Verpakken in trays blijft de meest voorkomende manier om flessen te verpakken op een palet. Delta Engineering heeft een brede waaier trayverpakkers in het gamma die makkelijk te verplaatsen zijn én eenvoudig omschakelbaar zijn. We bieden eveneens een uitgebreide optielijst om de allermoeilijkste flessen toch te kunnen hanteren. Zo kunnen al onze trayverpakkers uitgerust worden met een plaatsbesparende en economische lekdetector.

Lees meer hierover …

Palletiseermachines

Tevens bieden wij een heel gamma palletiseermachines, gaande van halfautomatische tot volautomatische units. Deze stellen u in staat stapelbare containers te palletiseren, lege flessen te verpakken in trays, op hoods (trays met de zijflappen naar beneden), op flat sheets, in halve of volle trays. De volautomatische versies kunnen paletten maken tot een hoogte van wel 3.1m.

Lees meer hierover …

Palletiseermachines & depalletiseermachines

Ontdek ons gamma flexibele stapel- en ontstapelmachines die gebruikt kunnen worden bij het plaatsen van trays, zakken, lagen en bovenpanelen.

Lees meer hierover …

Tray opslagunits

Wij bieden verschillende units die perfect integreerbaar zijn om zo volautomatische verpakkingslijnen te bekomen.

Lees meer hierover …

Lijnswitchers

Om 1 inkomende lijn op te delen in tot wel 6 uitgaande transportbanden.

Lees meer hierover …

Dozenvulmachines

Machines om lege flessen te verpakken in kartonnen dozen. Optioneel kunnen de dozen automatisch ingevoerd of gestapeld worden.

Lees meer hierover …

Tumble packing

Om flessen op gecontroleerde wijze in dozen of flexibele silo’s te verpakken.

Lees meer hierover …

Top