Ontstaan van de firma

Delta Engineering werd in 1992 opgericht door Danny De Bruyn en Rudy Lemeire, allebei ingenieurs actief in de productie van plastic flessen.

Zij stelden vast dat er op de markt een gebrek was aan efficiënte lekdetectietoestellen. Daarop begonnen zij de ontwikkeling en de productie van de UDK100, een éénkops lekdetector.

In de daaropvolgende maanden en jaren bleven zij bijzonder veel aandacht besteden aan de problemen van hun klanten, wat snel leidde tot de ontwikkeling van een heel gamma toestellen die een daadwerkelijke oplossing boden voor actuele problemen van de bedrijven van vandaag.

Deze bijzonder praktische benaderingswijze liet Delta Engineering toe een prominente positie in te nemen in deze industrietak. Hierdoor mag Delta Engineering vandaag zowel grote multinationals als kleinere onafhankelijke bedrijven tot zijn klanten rekenen.

Missie

Het is onze doelstelling de noodzakelijke oplossingen te ontwikkelen waardoor onze klanten zich blijvend kunnen onderscheiden van anderen. De productieprocessen, de arbeid, het verpakkingsmateriaal en de transportkosten van onze klanten zijn onze KPI’s bij het ontwikkelen van nieuwe machines en oplossingen.

Visie

Hoe stellen wij ons productgamma samen ? Door nauwe samenwerking met u, onze klant: uw kritische feedback laat ons toe onze producten aan te passen en te verbeteren. De cruciale factor voor ons succes zijn dan ook onze medewerkers en hun creatief potentieel. Ons doel is immers het bereiken van klantentevredenheid door uit te blinken, niet alleen bij het ontwerpen van kostenefficiënte oplossingen van hoge kwaliteit, maar ook bij het produceren en installeren ervan en in de dienst na verkoop. Door onze bedrijfscultuur, door de drive en de expertise van elk van onze medewerkers bevinden wij ons in de unieke positie vragen te kunnen beantwoorden van onze klanten over heel de wereld.

Top